Framtiden, Imorgon

Nu ska jag gå ut med Wixie, sen ska jag äta och sen ut med Wixie. Det lät som en bra kväll va? Jag tycker faktiskt den ät bra! Har gjort läxan nu, så nu kan man spendera en massa underbar tid med vovven. Ska kanske gå på hundparken idag igen om jag orkar.

Imorrn är det kurs! Det ska bli jätte kul att komma igång med en till kurs och få ännu mer insperation till att träna!

Gick inte att lägga in bilder...

Bildis (kreativ rubrik där)

Snart är det tisdag! Det ska bli så kul:)


På tal om bollar

Athos är då för tokig. Han tog in en boll i tältet, och jag tog ifrån honom den och gömde den under mitt överkast. Han såg var jag gömde den. Nu har han sprungit runt i hela tältet i flera minuter och nosar och bökar runt utan att hitta den. Han ställde sig just på bakbenen för att kolla i taket. Nu är han i sängen utanför tältet. 
 
Nu hjälpte jag honom, och han ba OOOOJ VA VAR DEN DÄR HELA TIDEN JAG TROR INTE MINA ÖGON DU HITTADE DEN MAMMA!



Nu ska vi dra till Hundparken, ses där gott folk!

Duktigaste Flickan

Idag när jag var ute med Wixie så gick hon lös som vanligt. Hon gick fin eller satt när vi mötte hundar och gick inte fram till någon utan ett varsågod! Hon var bara bäst! Nu så ska jag gå ut med henne lös igen bara för jag blev så glad och vill se henne lyckas felr gånger och för att det blev så misslyckat igår när hon var lös.

Allmänlydnadskurs

Nu är Wixie och Athos anmälda i en allmänlydnadskurs. Dom kommer förhoppningsvis in och får vara med. Den startar nästa vecka men det fanns eventuellt kvar platser åt oss.

Idag kom Athos hit en snabbis och vi gick en liten prommenad. Sen efter det har Wixie varit med mamma för jag har varit borta. Och nu sitter jag hemma  här med en hund som ligger och sover någon stans i lägenheten.



Jag ser dina ögon

Guten Tag bloggen! (hej töntigaste starten på ett inlägg någonsin)

Sitter nu i mitt tält med en sovande Athos och en nästan uppäten semla. Livet är bra nu efter allt plugg.

Vi testar nya stigar och tar kort med stelfrusna fingrar i hundparken. Vill gå dit nu.

Ledsen Juckhund

Idag blev det att jag vaktade Athos, för Athos fick inte följa med Signe dit dom skulle. Athos är uppstressad och juckar hela tiden. Så ha får sitta i mitt knä och lugna ner sig hela tiden. När han lugnat sig får han komma ner, och sen när han juckar igen får han sätta sig i mitt knä och lugna ner sig. Så han sitter i mitt knä i ca 10 min medans han är nere på golvet i max 5 min. Men det är kul i alla fall och jag tror Athos börjar lugna sig lite i alla fall. Jag skyller på att han är på ett nytt ställe. För jag skulle till Mormor och Morfar.

Ni får en gammal bild också.

Öronrens

Igår var jag duktig! Jag rensade öronen på Wixie. Jag drog ut en klump med ca 2cm långt hår ur örat! Hur kan det igentligen växa så mycket och långa hårstrån i dom? Öronen är ju så små! Sen tog jag också sånt örommedel och rengjorde med, det var länge sedan. Efter det testade jag den nya balsamsprayen till Wixie när jag borstade henne. Den var faktiskt ganska bra ändå. Efter det gick jag ut med henne.

Se nu så duktig jag har varit! Nu kommer en bild jag redigerade lite.

Hon såg en katt och sprang efter

Idag var Wixie lös på prommisen efter skolan. Det gick bra, utom att hon såg en katt som hon sprang efter och att hon blev lite busig på slutet och ville inte komma till mig för hon ville hem. MAn annars var hon underbar, min lilla tjej.

Imorgon är det Fredag och sen är det helg, mysigt. Då blir det mer tid åt Wixie. Måste hitta något ställe där det är mycket hundar som går!

Designen ska fixas mera har jag för mig.

Klippt, kortare, mindre

Nu har Wixie blivit klippt. Hon är liten och smal nu. Tråkigt, men samtidigt skönt. Slipper alla hennes tovor nu. Ska sköta pälsen bättre nu. Från och med imorgon ska jag ta tag i mitt liv och klippa klorna innan dom blivigt för långa, borsta henne innan hon fått tovor och träna med henne så hon aldrig tappar allt! Det känns bra. Då blir jag glad och då blir Wixie glad, då blir alla glad.

Så satt Wixie och Athos jättelänge när dom sov hos mig.

Vatten, tack.

Hohoho, nytt på bloggen. Trevligttrevligt.

Naken kinesis

Har tre hundar i mitt vardagsrum. Nu ska Diva sova här, det ska bli mysigt:) 
 
Med det nya objektivet fotade jag lite nyss, så

  Ungefär så här bra bilder får jag på henne...

Dom utlovade bilderna

Nu har jag laddat in bilderna, och ska äntligen publiceras på bloggen. Kan ju meddela att vi ska ha Diva i helgen också. Men hon ska vara hos Signe och Athos då, så hon tar troligtvis bilder med ett nytt objektiv.

Men idag har jag tränat lite med Wixie men det gick inte så bra= Alla som var med frös, utom den vilda störningen Tjabo.

Tjabo.

Här kommer bilder på Diva äntligen.





Åh, nu orkar jag inte lägga in några flera. Men kan komma bilder på henne lite då och då.

Vik ner skärmarna

Snart kommer bilder hoppas jag, om Felicia ser det och visar dem. Är nu tillbaka i skolan och allt är precis som vanligt. Känns konstigt. Idag slutar jag om länge så jag ska nog bara ta det lugnt... Tror Athos behöver det också.
 Nu börjar naturkunskapen, hejdå


Lite försenat...

En hund i sängen, två i hallen. Frukost i hörn och tidiga kissrundor. Nu är klockan 10.08 och vi har Diva igen. Bilder kommer, som sagt.

Ungefär där tog min fantasi slut. Bör blogga mer, men. Nu kom Felicia ur duschen. Nu fåfr hon blogga för jag ska läsa världens bästa hundbok! Bli herre över din hund av Victoria Stilwell.

Igår klickade vi in Diva på klicker, var ute på promenader och hade almänt kul! Signe sov över här med Athos och vi gick upp tidigt och hämtade Diva idag igen.

Idag ska vi klicka med Diva gå ut på promenader och vi ska gå till Signe så Diva får vara där också.

Inlägget som aldrig publicerades...


12.49: Publicerar inlägget

Nu har vi en hund i hallen, en under sängen och en i sängen.

06.15: Felicia vaknar
06.20: Felicia får ett sms av Linn
06.30: Diva lämnas
06.35: Diva har tagit över sängen
06.40: Felicia sover
08.25: Athos vaknar
08.26: Signe vaknar
08.30: Felicia ringer för att väcka Signe
09.20: Signe och Athos går till Felicia
09.33: Signe och Athos blir insläppta
09.50: Promenad med tre hundar, tack gode gud för tvillingkoppel
10.15: In igen
Sen lite klickerträning, bus och juckhundsstopp.
12.46: Felicia- Mina byxor ramlar alltid ner


Bilder kommer sen:)

Slappar

Igår så blev det en slappar dag för Wixie. Jag badabe i holmsund och Wixie fick stanna hemma och sova. Men idag så blir det annat. Ikväll så ska vi till hundparken med Athos och Signe och imorron så ska vi vakta Diva.
Här kommer en gammal bild också, har inte tagit några nya på sista tiden.

Diva

Här är djurälskare välkomna, eller i alla fall inte nån som hatar djur.
Konstig inledning jag vet. Vi lämnar det.

Idag så träffade vi Diva på skallet och pratade med henne. Vi skulle testa i helgen och se hur det går. Sen så ska Signe och Athos eller tror också Athos ska sova också. Det vlir kul i alla fall.

Jag och Wixie gick till Athos och Signe idag, på morgonen. Vi skulle se mean girls på youtube men den fanns inte där. Och när jag trode att vi hittade rätt film så var det en helt annan film men vi såg den ändå. Sen så gick vi till skallet och pratade med Linn och träffade Diva. Sen gick jag tilbaka till Signe och då satt vid datorn ett tag tills jag skulle hem. Då följde hon mig hem och gick sen hem. Efter det har vi bara slappat.

Sen en bild på dom små söta grisarna.

Hon är rädd...

...för spaden. Gud så det snöat. Wixie är jätte trött efter typ överstimulering. Så idag ska vi bara vila så Wixie är pigg imorgon då vi ska träffa hunden Diva som vi kanske ska ta hand om vissa helger. Det ska bli super kul! Hoppas Wixie gillar Diva och inte bara är sur som hon brukar vara med vissa hundar.

Snö

Det snöar. Det snöar jättemycket. Tydligen ska det fortsätta tills på torsdag. Athos fick pulsa fram och hoppa i snön.
 Han har förresten blivit en jobbig tonåring, tror jag. Lyssnar inte längre på mig. Fast han kanske bara är överstimulerad, han har fått göra så mycket nu på lovet. Vi ska bara ta det lugnt nu tror jag, så kanske han lugnar ner sig.

Jag vill baka kladdkakemuffins.

RSS 2.0