Kurs ännu en gång

Idag ska vi på kurs! Vi ska träna hundmöten vilket jag har tränat mycket på i veckan. Athos har också gjort det (tror jag). 

Har inte så mycket mer att säga...
Foto: Signe H (C)


Våren är här!

Härligt väder ute idag! Tog lite kort på Wixie i den fina vårsolen.

Kurs igen!

Då var det kurs idag igen. Det var riktigt kul. Athos fick träna inkallning och Wixie tränade att bli modigar mot människor och inkallning lös. Sedan tränade vi också att gå i gallertrappor, villket gick riktigt bra!

Slöar dag

Igår var en riktig slöar dag för Wixie, och den är är lika. Var ute med henne på långpromenad vid tolv, sen har hon fått kissa snabbt ute.

Imorgon ska det badas och kammas och borstas tändarna och kanske klippas. Då blir hon kalasfin till på måndag, eftersom då blir min stora flicka 1 ÅR! Sjukt vad tiden gått snabbt. Det kändes som hon precis kom till oss. Gud kan inte fatta att hon är 1 år liksom!


Lov!

Det är sportlov. Än så länge på lovet har vi varit på läger tillsamans med Signe och Athos. Idag har vi varit i skogen, och nu ska vi träna lite hopphinder. Ett bra lov helt enkelt!

Forslunda hundläger

Jag och Athos kom precis hem från Forslunda, där vi går på läger tillsammans med Felicia och Wixie. Det är superkul, och vi längtar redan tills imorgon då vi ska dit igen! 
 Vi tränade på kontakt, belöningar, att gå bland andra hundar och lite andra saker. Athos var gnällig i början när vi satt och hade teori, men lugnade ner sig tillslut.


RSS 2.0